Lettpanerte fiskefileter Focacciakrydder

Lettpanerte fiskefileter Focacciakrydder

Sunt* og godt!  Vår serie med Lettpanerte fiskefileter er ren fiskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Med hele 70 % fisk, lavt innhold av salt og mettet fett er Lettpanerte fiskefileter et sunt* og smakfullt fiskemåltid som kan nytes med god samvittighet. Vi har også varianten Lettpanerte torskefileter med sitron og pepper. 

*Helsedirektoratet anbefaler i sine kostholdsråd å spise 300-450 gram ren fisk i uken

Slik tilbereder du

STEKEOVN 225°C 
(VARMLUFTSOVN 200°C)
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
 

 


Ingredienser

Alaskapollock (fisk) 70%*(Theragra chalcogramma), hvetemel, rapsolje, potetstivelse, gjær, rosmarin, havsalt, bakepulver (E450, E500, hvetestivelse), vann, salt, druesukker, persille, sort pepper.

*Fisket i Stillehavet. Formet av sammensatte stykker av fiskefilet.



Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 869kJ/207kcal
Fett 10 g
hvorav mettet fett 0.8 g
Karbohydrat 15 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Fiber 0.7 g
Protein 14 g
Salt 0.83 g
   
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*