
VEGGIE SIDES BLOMKÅLRIS MED LØK & PERSILLE
Blomkålrisen passer perfekt som tilbehør til fisk, kjøtt og kylling. Den er rik på fiber og Nøkkelhullsmerket.
Visste du at for å få i oss nok grønnsaker i hverdagen bør 50% av tallerkenen fylles med grønnsaker? Vår nye blomkålris med løk og persille har masse god smak og er en enkel måte å få i seg mer grønnsaker på!
Retten er rask og enkel å lage og trenger ikke mer enn fem minutter i stekepanna eller mikroen!
Slik tilbereder du
I STEKEPANNE
- Varm litt rapsolje i en stekepanne og ha i posens innhold.
- Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.
I MIKRO (600 W)
- Hell posens innhold i en dyp tallerken egnet for mikro.
- Tilberedes på 600 W i 5-6 minutter.
- La «hvile» et par minutter før servering.
Ingredienser
Grønnsaker 93 % (blomkål 85 %, løk 8 %), persille 2 %, hvitløk, salt, sitronkonsentrat.
Produktet er vegansk.
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.
Næringsinnhold per 100g
NÆRINGSINNHOLD |
PR 100 G |
|
Energi |
89 kJ/21kcal |
|
Fett |
<0,5 g |
|
hvorav mettet fett |
0,1 g |
|
Karbohydrat |
2,6 g |
|
hvorav sukkerarter |
2,5 g |
|
Fiber |
1,8 g |
|
Protein |
1,8 g |
|
Salt |
0,49 g |