Biff med stekte grønnsaker og ølsaus

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Biff med stekte grønnsaker og ølsaus

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk 
biff
 á 180 gr
1 
dl 
øl
2 
ss 
olje
2 
stk 
sjalottløk
1 
ss 
saltredusert soyasaus

Slik gjør du

  1. Kvern grovmalt pepper på biffen.
  2. Stek den i olje i 2 minutter på hver side på middels sterk varme, slik at den får en fin brun stekeskorpe.
  3. Ha i finhakket sjalottløk og fres til det blir gyllent.
  4. Hell over soyasaus og øl, og la det surre litt sammen.
  5. Legg alt i en ildfast form i forvarmet ovn på 120°C.
  6. Mens kjøttet hviler i ovnen steker du Perfekt Til Kjøtt etter anvisning på pakken.

Serveringstips

Server gjerne med ovnsbakte poteter.