Fish & Crisp med stekt grønnkålblanding

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Fish & Crisp med stekt grønnkålblanding

Vi synes det skal være lett å variere fiskemiddagene! Her er har du en enkel, men supergod middag med sprø fisk og en sunn og god grønnkålblanding. Håper det frister!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
1 
pose 
grønnkål
1/2 spisskål eller 1/4 hodekål
1 
ss 
rapsolje
1 
stk 
sitron
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden. 

  2. Finkutt spisskål og grønnkål (dersom den ikke er ferdig kuttet). 

  3. Stek spisskål, grønnkål og chili i litt olje i en stekepanne. Riv over litt sitronskall og smak til med salt og pepper. 

  4. Legg opp stekt grønnkålblanding på en tallerken og topp med fisken. Server med en sitronbåt. Håper det smaker!

Serveringstips

Server gjerne med en smaksrik ertedipp!