Ingredienser
1
pose
grønnkål
1/2 spisskål eller 1/4 hodekål
2
ss
chili, hakket
1
ss
rapsolje
1
stk
sitron
salt og pepper
Slik gjør du
Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden.
Finkutt spisskål og grønnkål (dersom den ikke er ferdig kuttet).
Stek spisskål, grønnkål og chili i litt olje i en stekepanne. Riv over litt sitronskall og smak til med salt og pepper.
Legg opp stekt grønnkålblanding på en tallerken og topp med fisken. Server med en sitronbåt. Håper det smaker!
Serveringstips
Server gjerne med en smaksrik ertedipp!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften