Bulgursalat servert med frøbakt fisk

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Enkel og god bulgursalat

Bulgursalat er kanskje enklere å lage enn du tror! Her servert med vår frøbakte fiskefileter, en frisk salat og lime.

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

20 
gr
 
friske urter
1 
pose
 
babyleaf salatmiks
600 
gr
 
bulgur
200 
gr
 
kokte belugalinser eller sorte bønner
100 
gr
 
mais
1 
stk
 
lime
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Kok bulgur etter anvisning på pakken.
  3. Kok erter etter anvisning på pakken.
  4. Når bulguren er ferdig kokt blander du inn mais, erter og belugalinser og friske urter rett før servering.
  5. Server sammen med salatmiks og limebåter.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften