Del
Del denne oppskriften

Fiskesuppe på 15 minutter

Fiskesuppe på 15 minutter
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lag en deilig, kremet fiskesuppe på 15 minutter! Torsken tiner du raskt i varmt vann mens du begynner å koke opp selve suppen og grønnsakene. Servér med godt grovbrød med smør eller aioli til, eller flatbrød. 
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

  1. Legg posen med frossen torsk i varmt vann for å tine den. 
  2. Ha melk, vann, fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.

  3. Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da. 
  4. Suppen skal småkoke i 6–8 minutter. 

    Ha torskebitene i mot slutten – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter. 

  5. Dryss på gressløk rett før servering. 
Serveringstips

Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de. 

I stedet for gressløk kan du også bruke finstrimlet vårløk til garnityr.

Del
Del denne oppskriften