Ingredienser
3
dl
melk
5
dl
vann
Slik gjør du
Legg posen med frossen torsk i kaldt (eller lunkent) vann for å tine den.
Ha melk, vann, den frosne fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.
Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da.
Suppen skal småkoke i 6–8 minutter.
- Ha torskebitene i suppen mot slutten av koketiden – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter.
Dryss eventuelt på litt hakket gressløk rett før servering.
Serveringstips
Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de.
I stedet for gressløk kan du bruke finstrimlet vårløk til garnityr.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften