Lag en deilig, kremet fiskesuppe på 15 minutter! Torsken tiner du raskt i varmt vann mens du begynner å koke opp selve suppen og grønnsakene. Servér med godt grovbrød med smør eller aioli til, eller flatbrød.
Slik gjør du
Legg posen med frossen torsk i varmt vann for å tine den.
Ha melk, vann, fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.
Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da.
Suppen skal småkoke i 6–8 minutter.
Ha torskebitene i mot slutten – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter.
Dryss på gressløk rett før servering.
Serveringstips
Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de.
I stedet for gressløk kan du også bruke finstrimlet vårløk til garnityr.