Fiskesuppe med torsk på 15 minutter

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Kremet fiskesuppe med biter av torsk

Lag en deilig, kremet fiskesuppe med torsk i biter på bare 15 minutter! Bruk God Gammeldags fiskesuppe som base, og legg til ekstra fisk og grønnsaker. Torsken tiner du raskt i vann mens du begynner å koke opp selve suppen og grønnsakene. Servér med godt grovbrød med smør eller aioli til, eller flatbrød. Se andre oppskriftsforslag nedenfor. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
3 
dl
 
melk
5 
dl
 
vann

Slik gjør du

  1. Legg posen med frossen torsk i kaldt (eller lunkent) vann for å tine den. 

  2. Ha melk, vann, den frosne fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.

  3. Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da. 

  4. Suppen skal småkoke i 6–8 minutter.  

  5. Ha torskebitene i suppen mot slutten av koketiden – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter.
  6. Dryss eventuelt på litt hakket gressløk rett før servering. 

Serveringstips

Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de. 

I stedet for gressløk kan du bruke finstrimlet vårløk til garnityr.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften