forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik lager du smørdampet rosenkål
For mange er rosenkål noe som hører julen til, og det er perfekt tilbehør til for eksempel kalkun, ribbe og lam. Smørdampet rosenkål er en enkel måte å sette en ekstra piff på tilbehøret!
Slik gjør du
- Bruk en passe stor kjele, hvor du har i vann som dekker bunnen. Har du en damprist skal vannet gå til rett under bunnen av den.
- Kok opp vannet under lokk (mer effektivt).
- Ha i rosenkålen, en god klatt med godt smør og en klype salt.
- Damp i ca. 4 minutter med lokk.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
Våre utvalgte rosenkål
Smør (ikke margarin)
Vann
Salt
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Veldig godtLagde til kalkun - ble veldig godtJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
NamSetter god smak på rosenkålenJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.