Smørdampet rosenkål

Rosenkål med bacon
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du smørdampet rosenkål

For mange er rosenkål noe som hører julen til, og det er perfekt tilbehør til for eksempel kalkun, ribbe og lam. Smørdampet rosenkål er en enkel måte å sette en ekstra piff på tilbehøret!

Slik gjør du

  1. Bruk en passe stor kjele, hvor du har i vann som dekker bunnen. Har du en damprist skal vannet gå til rett under bunnen av den.
  2. Kok opp vannet under lokk (mer effektivt).
  3. Ha i rosenkålen, en god klatt med godt smør og en klype salt.
  4. Damp i ca. 4 minutter med lokk.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Våre utvalgte rosenkål
Smør (ikke margarin)
Vann
Salt

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • Veldig godt
    Lagde til kalkun - ble veldig godt
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Nam
    Setter god smak på rosenkålen
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.