Smørdampet rosenkål

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Slik lager du smørdampet rosenkål

For mange er rosenkål noe som hører julen til, og det er perfekt tilbehør til for eksempel kalkun, ribbe og lam. Smørdampet rosenkål er en enkel måte å sette en ekstra piff på tilbehøret!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Smør (ikke margarin)
Vann
Salt

Slik gjør du

  1. Bruk en passe stor kjele, hvor du har i vann som dekker bunnen. Har du en damprist skal vannet gå til rett under bunnen av den.
  2. Kok opp vannet under lokk (mer effektivt).
  3. Ha i rosenkålen, en god klatt med godt smør og en klype salt.
  4. Damp i ca. 4 minutter med lokk.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Veldig godt
    Lagde til kalkun - ble veldig godt
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Nam
    Setter god smak på rosenkålen
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.