Stekt blomkålris med asiatiske smaker

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Stekt blomkålris med sommerkål med asiatisk vri!

Som tilbehør er denne oppskriften nok til 3-4 personer.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
50 
gr
 
peanøtter
1 
ss
 
ristede sesamfrø
1 
dl
 
hoisinsaus
1 
stk
 
liten sommerkål
1/2 
stk
 
lime
1/4 
stk
 
rød chili, finhakket
1/2 
potte koriander

Slik gjør du

  1. Rist peanøtter i en tørr stekepanne under stadig omrøring på middels varme et par minutter til de har en gyllen farge. Sett så til side.
  2. Kutt sommerkålen i to og fjern stilken. Kutt i strimler.
  3. Tilbered blomkålrisen etter anvisning på posen. På slutten av steketiden tilsetter du den strimlede kålen og steker med de siste 2 minuttene slik at kålen «detter» sammen. Tilsett hakket rød chili. 
  4. Legg på fat eller tallerkener og topp med peanøtter, sesamfrø, hakket koriander og skvis over saften av en ½ lime. Server sammen med hoisinsaus.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften