Waldorfsalat - perfekt tilbehør til kalkun

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Slik lager du waldorfsalat

Waldorfsalat er perfekt tilbehør til både kalkun, and og kylling. Det er også godt til koltbord, medisterkaker og vegisterkaker!

Waldorfsalat kan fint lages dagen før den skal spises.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

3 
stk
 
epler
3 
stilker stangselleri
1 
boks
 
hermetisk ananas (liten)
150 
gr
 
blå druer, steinfrie
1.5 
dl
 
kremfløte
1.5 
dl
 
majones
1/2 
stk
 
sitron (saften)
50 
gr
 
valnøtter, hakkede

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med litt vann. Hell i den dypfryste rosenkålen fra posen og legg på lokket. La rosenkålen koke i 5 minutter. Hell av vannet. Avkjøl i rennende vann.
  2. Kutt eple, stangselleri, ananas og druer i biter. Hakk valnøttene grovt, men spar noen hele til pynt.
  3. Skrell av de ytterste bladene på rosenkålen og legg til side. Kutt rosenkålen i strimler.
  4. Stivpisk kremfløte og bland den med majonesen. Vend inn de kuttede ingrediensene og smak til med litt sitronsaft.
  5. Ha waldorfsalaten i en skål og pynt med valnøtter og blader av rosenkål.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften