Ingredienser
3
stk
epler
3
stilker stangselleri
1
boks
hermetisk ananas (liten)
150
gr
blå druer, steinfrie
1.5
dl
kremfløte
1.5
dl
majones
1/2
stk
sitron (saften)
50
gr
valnøtter, hakkede
Slik gjør du
- Kok opp en kjele med litt vann. Hell i den dypfryste rosenkålen fra posen og legg på lokket. La rosenkålen koke i 5 minutter. Hell av vannet. Avkjøl i rennende vann.
- Kutt eple, stangselleri, ananas og druer i biter. Hakk valnøttene grovt, men spar noen hele til pynt.
- Skrell av de ytterste bladene på rosenkålen og legg til side. Kutt rosenkålen i strimler.
- Stivpisk kremfløte og bland den med majonesen. Vend inn de kuttede ingrediensene og smak til med litt sitronsaft.
- Ha waldorfsalaten i en skål og pynt med valnøtter og blader av rosenkål.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften