Ingredienser
Slik gjør du
Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden.
Kok byggryn etter anvisningen på pakken. Ha gjerne i en grønnsaksbuljongterning i kokevannet.
Kutt opp vårløken og del tomatene i to.
Rør sammen en enkel dressing ved å blande lettrømme, majones og ketchup.
Når det er igjen 2-3 minutter av koketiden til byggrynene tilsetter du ertene i kjelen, og koker alt ferdig sammen. Hell av vannet og ha over i en bolle. Tilsett mais, vårløk og hakket persille (eller andre urter du liker).
Server byggrynsalaten med grønne salatblader og halve cherrytomater. Topp med den lettpanerte fiskefileten og dressing. Håper det smaker!
Serveringstips
Bruk de urtene du liker! Her passer både timian, oregano, basilikum eller mynte!
Hva med å lage fisketaco dagen etter, så får du brukt opp restene av salat, tomat og mais?