Del

Lettpanert torsk og salat med søt mangosalsa

mangosalsa
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med denne deilige mangosalaten. 

'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 gr hjertesalat
  • 300 gr mango
  • 1/2 rød løk
  • 75 gr bønnespirer
  • 75 gr Våre utvalgte erter
    Vara Finaste Gron Sparris
  • 1/2 rød chili
  • 1 ts honning
  • 1/2 ts salt
  • 1/3 ts pepper

Slik gjør du

  1.  Salat: Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og tinte erter til en salat.
  2. Salsa: Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.
  3. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av.
  4. Server sammen med den lettpanerte torsken.
Serveringstips

Legg lettpanert torsk med sitron og pepper i ovnen (225 grader, varmlufts ovn 200 grader). Legg den på stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er spør og gylden i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

Del
Se våre vilkår og betingelser