Del
Del denne oppskriften

Lettpanert torsk og salat med søt mangosalsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med denne deilige mangosalaten. 

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. Kok eller stek ertene i 2 minutter. 

  2. Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og erter til en salat.

  3. Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.

  4. Server fisken med mangosalat. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av. Håper det smaker!

Serveringstips

Legg lettpanert torsk med sitron og pepper i ovnen (225 grader, varmlufts ovn 200 grader). Legg den på stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er spør og gylden i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

Del
Del denne oppskriften