Lettpanert torsk og salat med søt mangosalsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lettpanert torsk og salat med søt mangosalsa

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med denne deilige mangosalsaen og salat for et sunt og godt måltid. 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
hjertesalat
1 
stk 
mango
1/2 
stk 
75 
gr 
1/2 
stk 
1 
ts 
honning
1/2 
ts 
salt
1/3 
ts 
pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. Kok eller stek ertene i 2 minutter. 

  2. Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og erter til en salat.

  3. Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.

  4. Server fisken med mangosalat. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av. Håper det smaker!

Serveringstips

Justér mengden chili etter hvor sterk salsa dere ønsker.