Del
Del denne oppskriften

Sprøbakt fisk med grønnsaker og pasta

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien. Kjøp ferdig panert fisk, pasta, pesto og litt grønnsaker. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag de fleste vil like. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Del opp brokkolien i mindre buketter. 

  3. Kok opp vann i en kjele og ha i pasta. Når det er 3-4 minutter igjen av koketiden har du oppi brokkolien og koker ferdig. Bruker du fersk pasta kan du ha pasta og brokkoli i kjelen samtidig. 

  4. Hell av vannet og bland inn spinat og 1-2 ss pesto.

  5. Server sprøbakte fiskefileter med pasta og grønnsaker. Pynt med basilikum og halve cherrytomater, og dryss gjerne over litt parmesan og pinjekjerner. Håper det smaker!

Serveringstips

Hvis det blir rester til overs er dette perfekt lunsj- eller kveldsmat. Legg restene i en boks i kjøleskapet!
 height=
www.findusfisketirsdag.no

Del
Del denne oppskriften