Sprøbakt fisk med grønnsaker og pasta

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Sprøbakt fisk med grønnsaker og pasta

Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien. Kjøp ferdig panert fisk, pasta, pesto og litt grønnsaker. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag de fleste vil like. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
porsjoner 
pasta
100 
gr 
spinat
1/2 
stk 
brokkoli
1/2 
pakke 
cherrytomater
1 
ss 
Basilika
pesto
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Del opp brokkolien i mindre buketter. 

  3. Kok opp vann i en kjele og ha i pasta. Når det er 3-4 minutter igjen av koketiden har du oppi brokkolien og koker ferdig. Bruker du fersk pasta kan du ha pasta og brokkoli i kjelen samtidig. 

  4. Hell av vannet og bland inn spinat og 1-2 ss pesto.

  5. Server sprøbakte fiskefileter med pasta og grønnsaker. Pynt med basilikum og halve cherrytomater, og dryss gjerne over litt parmesan og pinjekjerner. Håper det smaker!

Serveringstips

Hvis det blir rester til overs er dette perfekt lunsj- eller kveldsmat. Legg restene i en boks i kjøleskapet!