Stekt torsk med bacon og ertepuré

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Stekt torsk med bacon og ertepuré

Torsk hører julen til - og med denne knallgrønne ertepuréen blir middagen en sikker vinner! Like god til hverdags som til fest - håper det smaker!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
12 
stk 
små amadinepoteter
salt og pepper
noen skiver bacon

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i to kjeler. Ha potetene i den ene og la de koke i ca. 15 minutter. 
  2. Ha ertene i den andre kjelen og la de koke i 3 minutter. Hell av vannet og kjør til en jevn puré med en stavmikser. Smak til med smør, salt og pepper.
  3. Sprøstek bacon og legg på en tallerken med kjøkkenpapir. Dekk til med folie, så holder baconet seg varmt. 
  4. Smelt litt smør i en panne og stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side. 

     

  5. Legg opp på en tallerken og server!

Serveringstips

I stedet for bacon kan du ha stekt chorizo eller noen skiver parmaskinke til.