Del
Del denne oppskriften

Stekt torsk med bacon og ertepuré

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Torsk hører julen til - og med denne knallgrønne ertepuréen blir middagen en sikker vinner! Like god til hverdags som til fest - håper det smaker!
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i to kjeler. Ha potetene i den ene og la de koke i ca. 15 minutter. 
  2. Ha ertene i den andre kjelen og la de koke i 3 minutter. Hell av vannet og kjør til en jevn puré med en stavmikser. Smak til med smør, salt og pepper.
  3. Sprøstek bacon og legg på en tallerken med kjøkkenpapir. Dekk til med folie, så holder baconet seg varmt. 
  4. Smelt litt smør i en panne og stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side. 

     

  5. Legg opp på en tallerken og server!
Serveringstips

I stedet for bacon kan du ha stekt chorizo eller noen skiver parmaskinke til. 

Del
Del denne oppskriften