Del
Del dette produktet

Fish & Crisp

{958652DB-7210-46A4-8353-5BBF48770BE1}

Findus Fish & Crisp lages med en unik panering på samme måte som klassikeren Fish & Chips. Retten ble raskt populær i England på 1800 tallet og serveres den dag i dag verden over, tradisjonen tro i avispapir. Drypp litt eddik og salt over for å få den riktige britiske følelsen.

Slik tilbereder du

VARMLUFTSOVN 225°C
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Stek i 18-20 minutter.
STEKEOVN 225°C
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Stek i 22-25 minutter.
 


Ingredienser

Renskårne fileter av Alaska Pollock* 54% (Theragra chalcogramma), beriket hvetemel (kalsium karbonat), vegetabilsk olje (raps, solsikke), vann, hvetestivelse, salt, bakepulver (E450, E500), druesukker, maismel, skummet melkepulver, sennep, aroma, hvitløk, krydderekstrakt og lecitin (fra solsikke).
* Fisket i Stillehavet. Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein. Formet av sammensatte stykker av fiskefilet.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merkt fisk

Næringsverdi per 100g

Energi 999kJ/239 kcal
Fett 14 g
hvorav mettet fett 1.1 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfiber 0.6 g
Protein 11 g
Salt 1.0 g