Del
Del dette produktet

Fransk Fiskegrateng

{5FA3D68B-37D6-4483-8886-F8F0AB5502E7}
Fransk Fiskgratang

Fransk Fiskegrateng. Fiskefilet dekket av kavring med sitron, løk og persille.

Slik tilbereder du

VARMLUFTSOVN 225°C, 30 MIN.
(STEKEOVN 250°C, 30-35 MIN.)

1. Sett den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen.

2. Stek gratengen i ca. 30 minutter i varmluftsovn til den har fått en gyllenbrun farge.

Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.



Ingredienser

Renskårne/Renskurna fileter/filéer av Alaska pollock 75 % (Theragra chalcogramma), kavring/skorpsmulor (hvetemel/vetemjöl, gjær/jäst, salt), vann/vatten, rapsolje, smør/smör 2,5 %, løk, persille/persilja, sitronjuice, salt, sukker/socker og/och krydderekstrakt/kryddextrakt (bl a paprika og/och hvitløk/vitlök). Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskeben, kan det forekomme noen bein/Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

Nøkkelhullsmerket

MSC-merket

Næringsverdi per 100g

Energi 628kJ/150kcal
Fett 7.8g
hvorav mettet fett 1.7g
Karbohydrater 5.8g
hvorav sukkerarter 0.4g
Kostfiber 0.4g
Protein 14g
Salt 0.7g

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*