Del
Del dette produktet

Fransk Fiskegrateng

{5FA3D68B-37D6-4483-8886-F8F0AB5502E7}
Fransk Fiskgratang

Fransk Fiskegrateng. Fiskefilet dekket av kavring med sitron, løk og persille.

Slik tilbereder du

VARMLUFTSOVN 225°C, 30 MIN.
(STEKEOVN 250°C, 30-35 MIN.)

1. Sett den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen.

2. Stek gratengen i ca. 30 minutter i varmluftsovn til den har fått en gyllenbrun farge.

Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.



Ingredienser

Renskårne/Renskurna fileter/filéer av Alaska pollock 75 % (Theragra chalcogramma), kavring/skorpsmulor (hvetemel/vetemjöl, gjær/jäst, salt), vann/vatten, rapsolje, smør/smör 2,5 %, løk, persille/persilja, sitronjuice, salt, sukker/socker og/och krydderekstrakt/kryddextrakt (bl a paprika og/och hvitløk/vitlök). Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskeben, kan det forekomme noen bein/Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

Nøkkelhullsmerket

MSC-merket

Næringsverdi per 100g

Energi 628kJ/150kcal
Fett 7.8g
hvorav mettet fett 1.7g
Karbohydrater 5.8g
hvorav sukkerarter 0.4g
Kostfiber 0.4g
Protein 14g
Salt 0.7g