Familiens Fiskegrateng

Familiens Fiskegrateng

Ekstra stor fiskegrateng laget etter tradisjonell norsk oppskrift med fiskefilet, makaroni og en nydelig muskatkrydret saus. Vi har også samlet flere oppskrifter på hva du kan servere ved siden av fiskegrateng, hvis du vil ha litt inspirasjon. 

Slik tilbereder du

I VARMLUFTSOVN 200ºC
1. Fra dypfryst, stek fiskegratengen på rist midt i varmluftsovn ved 200ºC i 45 minutter.
2. Ta gratengen ut av ovnen og la den stå og hvile i 5 minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

I STEKEOVN 225ºC
1. Fra dypfryst, stek fiskegratengen på rist midt i stekeovnen ved 225ºC i 60 minutter.
2. Ta gratengen ut av ovnen og la den stå og hvile 5 minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.


Ingredienser

Alaska pollock (Theragra chalcogramma) 24 %, skummet melk, vann, makaroni (durumhvete, vann) 14 %, egg, rapsolje, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), risstivelse, salt, gulrot, løkpulver, krydder (bl a muskat), druesukker, krydderekstrakt.
Saltinnhold: 0,8 %.

*Fisken er fanget i det nordøstlige Stillehavet.



Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsinnhold per 100g

Energi 620kJ/150kcal
Fett 6 g
hvorav mettet fett 0.6 g
Karbohydrater 15 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 1 g
Protein 9 g
Salt 0.8 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Bra!
    Denne smaker akkurat som hjemmelaget, og en av få retter som også minstemann vil ha.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.