Torskepinner (utgående)

Torskepinner (utgående)
16 Torskfiskpinnar
Originalen torskepinner er laget av 100 % torskefilet dekket med vår unike og ekstra sprø kavring. Torskepinner er rike på proteiner og en god kilde til viktige næringstoffer som jod, selen og vitamin B12. Serveres med klassisk potetmos, fargerike grønnsaker, eller i en frisk salat.

Slik tilbereder du

I stekepanne:

Stek fiskepinnene på middels til sterk varme. Vend 1-2 ganger. Bruk en non stick-panne så trenger du ikke å ha smør eller olje i pannen. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

I stekeovn:

Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate/rist med bakepapir. Vend torskepinnene halvveis i steketiden. Steketid kan variere fra ovn til ovn. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.Slik skal produktet lagres

Bør alltid oppbevares dypfryst.


Ingredienser

Renskårne fileter av Torsk* 58 % (Gadus Morhua)(Fisk), kavring (hvetemel, vann, krydder, salt, gjær), rapsolje, vann, hvetemel, potetstivelse, salt. Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya)

Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.

 Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

 

Næringsverdi per 100g

NÆRINGSVERDI

PER 100 G

Energi

918kJ / 219kcal

Fett

9 g

hvorav mettet fett

0,6 g

Karbohydrater

21 g

hvorav sukkerarter

1,1 g

Fiber

0,9 g

Protein

13 g

Salt

0,72 g

Jod

64 µg 43 % av ADI**

Selen

16 µg 29 % av ADI**

** ADI = anbefalt daglig inntak
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.