
Oppdag de nye fiskepinnene med ekstra sprø panering – Findus Fish & Crisp har samme sprø overflate som våre populære Fish & Crisp Gourmetfileter. En ny familiefavoritt som passer perfekt for barnefamilier som ønsker en smakfull, næringsrik og lettlaget middag.
Disse fiskepinnene er en god kilde til omega-3, har lavt innhold av mettet fett og er en utmerket proteinkilde. Tilbered dem i airfryer på bare noen få minutter eller i ovn for et sprøtt og deilig resultat – et smart valg både til hverdag og helg.
Fiskepinnene er laget av 100 % fiskefilet fra bærekraftig fisket Alaska pollock, noe som gjør dem til et ansvarlig valg for miljøbevisste familier.
Slik tilbereder du
VARMLUFTSOVN 220°C 12-14 min. (STEKEOVN 220°C 14-16 min.)
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Fordel fiskepinnene utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek midt i ovnen 12-14 min.
AIRFRYER 200°C 6-8 min
- Forvarm Airfryer til 200°C.
- Legg den fryste fisken (1/2 pakke) i kurven og tilbered i 6-8 min.
- La stå i ca 1 minutt før servering.
Slik skal produktet lagres
I fryser (-18°C eller kaldere), se datomerking.
Bør alltid oppbevares fryst. Skal ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
Fileter av Alaskapollock* (FISK) 49 % (*Gadus chalcogrammus*), HVETEMEL, vann, rapsolje, stivelse (potet, mais), maismel, salt, hevemiddel(E450, E500), gjær, SKUMMETMELKPULVER, hvitløk, SENNEPSMEL.
*Fisket i nordøstlige eller nordvestlige Stillehavet.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.