
Våre SPRØBAKTE CRISPIES – god, sunn og enkel middag! Ansvarlig fisket, raskt nedfryst og dekket med en gylden og sprø panering. Findus brede sortiment på fisk gir variasjon i ukens fiskemeny. Håper det smaker!
Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
- Forvarm ovnen til 200°C (varmluftsovn 180ºC).
- Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek midt i ovnen i ca. 15 min.
MÅ VARMEBEHANDLES.
Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
OPPBEVARING OG MINSTE HOLDBARHET:
I
dypfryser (-18ºC eller kaldere), se
datomerking.
Bør
alltid oppbevares fryst. Bør
ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
PANERTE STYKKER AV KVITLAKS, FORSTEKT
Fiskekjøtt av Kvitlaks* 54 % (fisk) (Argentina silus), hvetemel, rapsolje, vann, maisstivelse, salt, hvetefiber, maismel, druesukker, sukker, hvitløkspulver, krydderekstrakt.
*Fisket i Nordøst Atlanteren (Færøyene, Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya).
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Allergiråd
Fisk, Hvetemel, Hvetefiber
Annet
Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.