Frosne grønnsaker i airfryer

Slik tilbereder du frosne grønnsaker i airfryer

Frosne grønnsaker og grønnsaksprodukter kan fint tilberedes i airfryer. Du trenger ikke å tine dem på forhånd.

Slik tilbereder du Findus rotgrønnsaker i airfryer

  1. Legg grønnsakene i formen. Pass på så du ikke fyller den for full, da vil det ikke komme nok luft rundt grønnsaksbitene. Hvor mye det er plass til kommer an på formen.
  2. Drypp litt olivenolje over grønnsakene.
  3. Stek i ca. 15 minutter på 200 grader.

Alltid sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

Smaksett med krydder, hakkede urter, litt presset sitron, eller biter av chevre.

Spinatpinner i airfryeren

GreenCuisine Spinatpinner blir veldig gode i airfryeren! Slik gjør du:

  1. Legg Spinatpinnene på stekebrettet. Pass på at de ikke ligger for tett (luften må kunne sirkulere rundt bitene).
  2. Stek på 200 grader i ca. 6 minutter.

Alltid sjekk at maten er gjennomvarm før servering. Stek de i 1–2 minutter lenger hvis de ikke er gylne og varme helt igjennom.

Avhengig av størrelsen på din airfryer, kan det være plass til hele posen med Spinatpinner.