Fylte egg med ertekrem

Hardkokte halve egg fylt med grønn ertekrem, dandert på rundt fat med ruccola og grønne erter.

Grønne djevelegg.

Fylte egg, ofte kalt djevelegg, finnes det flere varianter av. Her har vi laget en grønn ertekrem som fyll. Pynt med en stripe rød chili for ekstra piff! Fylte egg er et artig innslag på koldtbord eller til brunsj.


Slik gjør du

  1. Kok ertene i et par minutter og avkjøl i iskaldt vann. 
  2. Kok hardkokte egg. Skrell eggene og del i to på langs. Ta ut eggeplommene og ha i en skål. 
  3. Ha erter og creme fraiche i sammen med eggeplommene, og kjør til en jevn ertekrem med en stavmikser eller blender. Smak til med salt og pepper. 
  4. Ha ertekremen i en sprøytepose og topp eggehvite-båtene med ertekrem. Pynt gjerne med litt chili. Passer perfekt på tapas- eller buffetmenyen!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

10 
stk
 
Egg
1 
dl
 
Våre utvalgte erter
3 
ss
 
Creme Fraiche
0,50 
stk
 
Chili
salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt