Ingredienser

10 
stk
 
Egg
3 
ss
 
Creme Fraiche
0,50 
stk
 
Chili
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok ertene i et par minutter og avkjøl i iskaldt vann. 
  2. Kok hardkokte egg. Skrell eggene og del i to på langs. Ta ut eggeplommene og ha i en skål. 
  3. Ha erter og creme fraiche i sammen med eggeplommene, og kjør til en jevn ertekrem med en stavmikser eller blender. Smak til med salt og pepper. 
  4. Ha ertekremen i en sprøytepose og topp eggehvite-båtene med ertekrem. Pynt gjerne med litt chili. Passer perfekt på tapas- eller buffetmenyen!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften