Del
Del denne oppskriften

Fish & Crisp med ertepuré og ovnspoteter

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Vask potene og kutt de i staver. Legg potetstavene på en stekeplate med bakepapir og hell over litt nøytral olje. Stekes på 225 ° i ca 40 min.
  2. Etter ca. 20 minutter legg fisken på en egen stekeplate med bakepapir, og stek i ovn sammen med potetene. 
  3. Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper. 
  4. Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
  5. Server den sprø fisken sammen med potetstaver, ertepuré og remulade, og nyt!
Serveringstips

Server med sitronbåter, som skvises over den fisken, og litt ketchup eller sweet chili-saus. 

Del
Del denne oppskriften