Del
Del denne oppskriften

Fish & Crisp med ertepure og ovnspoteter

Fish & Crisp med erteupre og ovnspoteter
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skrell og kutt poteter i staver og legge i en ildfast form. Hell over litt nøytral olje og bland. Stek i ovn 225 ° i ca 30 min.
  2. Legg fisken på brett med bakepapir og stek i ovn sammen med potetene på 225 °c i ca 20 min.
  3. Lag ertepure av 1 pk erter, 1 hvitløksfedd, 2 stk sjalottløk, 1 dl vann.
  4. Fres hvitløk og sjalottløk i en kjele med litt olje til løken blir blank. Ha på erter, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge.
  5. Hell på vann, kok et par minutter til ertene er varme.
  6. Trekk kjelen til side. Bruk en stavmikser og kjør til puré.
  7. Lag remulade, Bland 1 del majones, 1 del agurkmiks, hakket persille.
Serveringstips

Server fisken sammen med potetene, ertepureen og litt ketchup eller sweet chili-saus.

Del
Del denne oppskriften