Del
Del denne oppskriften

Crispy rolls med bulgursalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Et lettlaget og annerledes fiskemåltid! Og ikke minst - se på den lekre grønne sausen. Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien med sprø og saftige Fish & Crisp rolls. Kok bulgur (eller ris, byggryn eller couscous) og kutt opp litt grønnsaker. Sausen lager du på 1-2-3 og har en nydelig smak! Tør du prøve?
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kok bulgur (eller ris, byggryn eller couscous) etter anvisning på pakken, ha gjerne i en buljongterning for mer smak.  

  3. Kok opp vann i en kjele og ha i hele posen med erter. Kok i 2-3 minutter. Ta ut ca. 1/3 av ertene og sett til side (til bulgursalaten). 

  4. Ha matfløte, kyllingfond/buljong og chili i kjelen sammen med resten av ertene. Gi et oppkok og kjør jevnt med en stavmikser. 

  5. Finsnitt rødkål og kutt opp vårløk. Bland inn i bulguren og tilsett ertene du satt til side tidligere. Smak til med salt, pepper og evt. litt sitronsaft. 

  6. Server den lune bulgursalaten med crispy rolls og ertesaus. Pynt med avokadoskiver og topp gjerne med pinjekjerner - håper det smaker!

Serveringstips

Har du ikke rødkål kan du bruke vanlig kål eller gulrot.

 height=
www.findusfisketirsdag.no

Del
Del denne oppskriften