Fiskenuggets med dipper

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Enkel og god snacking eller tapas!

Våre spøre Fish & Crisp-nuggets er perfekt snacking eller til tapas. Server med forskjellige dipper, som du enkelt kan lage selv.

Rømmedressing og chilimajones er perfekt tilbehør til fiskenuggets. De er også og raske å lage!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
glass salsa
Rømmedressing: 
2 dl 
rømme
1 
fedd hvitløk
salt og pepper
noen dråper sitronsaft
Enkel chilimajones: 
1,5 
dl
 
majones
1 ts 
sriracha

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader. Fordel Nuggets utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 12 min. i varmluftsovn eller ca. 14 min. med over- og undervarme. 

  2. En enkel rømmdressing lager du ved å blande inn finhakket hvitløk i rømme. Smak til med salt og pepper, og noen dråper sitronsaft. Ha gjerne i urter også, f.eks. gressløk, oregano, timian eller persille. 

  3. Rør sammen majones og sriracha til en chilimajones. Smak deg frem med mengden sriracha. 

  4. Server nuggets med rømmedressing, chilimajones og salsa, og nyt!

Serveringstips

Server gjerne med grønnsaksstaver; f.eks. gulrot, agurk og stangselleri. Eller vil du ha noe enda sprøere og diggere - server med Sprøbakte grønnsaksfries!

En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt. 

Server gjerne også med guacamole!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Kjempebra
    Nammenam, Jeg og min gode venn Mia Sofie Mortensen fra Frogner liker disse godt:)
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.