Fiskeburger med mozzarella og pesto

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Digg fiskemiddag - på kun 20 minutter! Lag fiskeburger med fiskepinner, og fyll med smakfullt tilbehør som mozzarella, pesto og tomat. Passer perfekt både til middag, lunsj og kveldsmat! Og du - hvis du har tid, og vil snike inn litt ekstra grønnsaker, kan du jo lage en knallgrønn og nydelig ertepesto
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk
 
burgerbrød
1 
glass
 
grønn pesto
250 
gr
 
cherrytomater
1 
pakke
 
mozzarella
basilikum

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. Del burgerbrødene i to og smør på pesto. 

  3. Kutt mozzarella og cherrytomat i skiver. 

  4. Legg skiver av mozzarella og cherrytomat på burgerbrødene, og topp med fiskepinner. 

  5. Pynt gjerne med noen basilikumblader og legg på toppbrødet. Håper det smaker!

Serveringstips

Bruk de grønnsakene du liker! Og hva med å prøve rød pesto eller aioli i stedet for grønn pesto? 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften