Rundstykke med fiskepinner og avokado

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad
Rundstykke med fiskepinner og avokado

Fiskepinner i rundstykke er perfekt som en digg lunsj, eller som kveldsmat etter trening. Fyll med avokado og urtedressing, eller bare litt majones og salat - bruk det du har liggende. Med glutenfrie fiskepinner og et glutenfritt rundstykke er dette også et supert og raskt måltid for deg som ikke tåler gluten. 
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
3 
ss 
lettyoghurt
1 
ss 
Gressløk - pakningsbilde Findus hakket gressløk
1/2 
stk 
sitron
1 
stk 
avokado
salatblader
3 
stk 
rundstykker

Slik gjør du

  1. Stek fiskepinnene etter anvisning på pakken. 

  2. Bland sammen yoghurt med hakket gressløk, og saft og skall fra en halv sitron.

  3. Skjær avokado i skiver og legg salat og avokado på rundstykkene. Topp med fiskepinner og yoghurtdressing og server!

  4. Topp med fiskepinner og yoghurtdressing og server!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften