Frøbakt fisk med tomatsalsa og sitronyoghurt

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Sprø og saftig frøbakt fiskefilet

Frøbakte fiskefielter servert med smakfull tomatsalsa og sitronyoughurt.

Sitronyoghurt lager du enkelt med gresk yoghurt, sitron, mynte og salt og pepper.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Ingredienser

Tomatsalsa:
4 
stk
 
tomater, store
1/2 
stk
 
rødløk
1 
stk
 
lime
1/2 
ts
 
grønn jalapeños, syltet
2 
ss
 
olivenolje
1 
ts
 
brunt sukker
1 
neve fersk koriander
Sitronyoghurt:
2.5 
dl
 
gresk yoghurt
1 
stk
 
sitron
Frisk mynte
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Tomatsalsa: Del tomatene i 4 båter. Fjern innmaten/frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. Skrell rødløk og kutt i små biter. Finhakk jalapenos. Rør sammen saften av 1 stk lime med 2 ss olivenolje og 1 ts brunt sukker. Tilsett tomat, løk, jalapenos og smak til med litt salt. Rett før servering tilsettes en stor neve med hakket frisk koriander.

  3. Sitronyoughurt: Gresk yoghurt smakes til med revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper og hakket frisk mynte.
  4. Server og nyt!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften