Ingredienser
Tomatsalsa:
4
stk
tomater, store
1/2
stk
rødløk
1
stk
lime
1/2
ts
grønn jalapeños, syltet
2
ss
olivenolje
1
ts
brunt sukker
1
neve fersk koriander
Sitronyoghurt:
2.5
dl
gresk yoghurt
1
stk
sitron
Frisk mynte
Salt og pepper
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
Tomatsalsa: Del tomatene i 4 båter. Fjern innmaten/frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. Skrell rødløk og kutt i små biter. Finhakk jalapenos. Rør sammen saften av 1 stk lime med 2 ss olivenolje og 1 ts brunt sukker. Tilsett tomat, løk, jalapenos og smak til med litt salt. Rett før servering tilsettes en stor neve med hakket frisk koriander.
- Sitronyoughurt: Gresk yoghurt smakes til med revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper og hakket frisk mynte.
- Server og nyt!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften