Lettpanert fiskefilet med fargerik salat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Våre lettpanerte fiskefileter passer for eksempel utmerket til en fargerik salat. Stek fisken, og i mellomtiden lager du en god salat. Her bruker du det du har av salatgrønnsaker. Dette er enkel, sunn hverdagsmiddag som passer like godt til deg som spiser alene, som på middagsbordet i barnefamilien.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
cherrytomater
1/2 
stk
 
mango
1/2 
stk
 
rødløk
1 
stk
 
vårløk
1 
ss
 
koriander, hakket
1/2 
stk
 
lime
1 
pose
 
salatblader

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kutt opp tomat, mango, løk og vårløk og bland sammen med salatbladene i en bolle. 

  3. Ha i koriander, og evt. andre urter du liker, og skvis over limesaft. 

  4. Server fisken med den fargerike salaten. Topp gjerne med granateplekjerner for ekstra farge og sødme. Vi håper det smaker!

Serveringstips

Rør sammen litt lettrømme, limesaft, urter, salt og pepper, for en rask og enkel dressing. Denne retten smaker også godt i en wrap!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften