5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Lettpanert fiskefilet med urter smaker helt fantastisk sammen med tomat og mozzarella. Unn deg litt enkel hverdagsluksus med denne gode oppskriften! Lett er det også: fisken stekes i ovnen mens du skjærer tomat og blander dressing.
Slik gjør du
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
Kok bulgur etter anvisning på pakken. Ha gjerne litt buljong i kokevannet for ekstra smak.
Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål.
Legg salaten på et fat og ha over skivede cherrytomater og mozzarella i biter. Topp med dressingen og de lettpanerte fiskefiletene. Håper det smaker!
Tip!
Bulgur kan fint erstattes med byggryn, couscous eller ris.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
2
pakker
4
dl
fullkokornsbulgur
1
stk
squash
200
gr
cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
2
stk
mozzarella
1
pose
blandet salat
ruccola
Dressing:
0,75
dl
olivenolje
2
ss
balsamiko
0,5
stk
presset sitron
salt og pepper
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
Smakfulle alternativer
Lettpanert fiskefilet med byggrynsalat
25 min
Lett
Lettpanert fiskefilet med potetmos
30 min
Lett
Lettpanert fiskefilet og salat med søt mangosalsa
30 min
Lett
Lettpanert fiskefilet med grønn salat
30 min
Lett
Lettpanert fiskefilet med fargerik salat
30 min
Lett
Lettpanert fiskefilet med regnbuesalat
30 min
Lett
Lettpanert fiskefilet med tomatsalsa
30 min
Lett