Ingredienser
4
dl
fullkokornsbulgur
1
stk
squash
200
gr
cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
2
stk
mozzarella
1
pose
blandet salat
ruccola
Dressing:
0,75
dl
olivenolje
2
ss
balsamiko
0,5
stk
presset sitron
salt og pepper
Slik gjør du
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
Kok bulgur etter anvisning på pakken. Ha gjerne litt buljong i kokevannet for ekstra smak.
Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål.
Legg salaten på et fat og ha over skivede cherrytomater og mozzarella i biter. Topp med dressingen og de lettpanerte fiskefiletene. Håper det smaker!
Serveringstips
Bulgur kan fint erstattes med byggryn, couscous eller ris.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften