Lettpanert fiskefilet med mozzarella og tomat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lettpanert fiskefilet med urter smaker helt fantastisk sammen med tomat og mozzarella. Unn deg litt enkel hverdagsluksus med denne gode oppskriften! Lett er det også: fisken stekes i ovnen mens du skjærer tomat og blander dressing. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
pakker
 
4 
dl
 
fullkokornsbulgur
1 
stk
 
squash
200 
gr
 
cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
2 
stk
 
mozzarella
1 
pose
 
blandet salat
ruccola
Dressing:
0,75 
dl
 
olivenolje
2 
ss
 
balsamiko
0,5 
stk
 
presset sitron
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok bulgur etter anvisning på pakken. Ha gjerne litt buljong i kokevannet for ekstra smak.

  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål. 

  4. Legg salaten på et fat og ha over skivede cherrytomater og mozzarella i biter. Topp med dressingen og de lettpanerte fiskefiletene. Håper det smaker!

Serveringstips

Bulgur kan fint erstattes med byggryn, couscous eller ris. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften