Del
Del denne oppskriften

Fylt spekeskinke med stekt rosenkål

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Deilig, norsk spekeskinke fylt med honningstekt rosenkål, geitostrøre og erteskudd. Passer perfekt å ha på julebuffeten, eller som tilbehør til torsk eller kalkun! Og du - denne oppskriften blir like god med juleskinke eller roastbiff. Og får du ikke tak i erteskudd, fungerer ruccola like fint! Vi lover at det uansett blir superdigg og at gjestene (eller familien) blir imponert. 

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1/2 pose Våre utvalgte rosenkål
    våre utvalgte rosenkål
  • 2 ss smør
  • 1 ss honning
  • Geitostkrem:
  • 50 gr hvit geitost
  • 80 gr naturell kremost
  • salt og peppar
  • 8 skiver spekeskinke (evt. roastbiff eller juleskinke)
  • ruccola eller erteskudd

Slik gjør du

  1. Del rosenkålen i to og stek i smør og honning i en stekepanne. Er rosenkålen så frossen at det er vanskelig å dele dem i to, kan du dele dem etter steking. 

  2. Mose geitost og kremost med en gaffel og smak til med salt og pepper. 

  3. Legg ut bresaola-skivene. Legg på ruccola eller erteskudd om du får tak i det. Topp med en klatt geitostkrem og halve rosenkål. Rull sammen. 

  4. Server bresaolarullene på et fat sammen med resten av rosenkålen. 

Del
Del denne oppskriften