Fiskepinner med blomkålris og coleslaw

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad
Fiskepinner med blomkålris og coleslaw

Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!

På jakt etter en sunn og enkel fiskemiddag til hele familien? Da er denne middagen perfekt! Blomkålrisen vår er en smakfull miks av krydrede grønnsaker som faller i smak hos både store og små. Dessuten er det en enkel måte å spise mer grønnsaker på i hverdagen!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1/4 
hvitkål
2 
stk 
gulrøtter
50 
gr 
majones
2 
ss 
rømme
1/2 
sitron
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 14-16 minutter. Vend fiskepinnene halvveis i steketiden.

  2. Varm litt rapsolje i en stekepanne og ha i blomkålrisen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.

  3. Skrell gulrøtter og kutt kål og gulrøtter i tynne strimler eller riv på et rivjern.

  4. Bland sammen med majones og rømme og smak til med presset sitronsaft, salt og pepper.

Serveringstips

Server med stekte småpoteter og en dippsaus eller ketchup. Coleslaw smaker ekstra godt hvis i tillegg tilsetter 1 revet eple og hakket frisk persille eller gressløk.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften