Kylling med grønnsaksfries og mangosalsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Kylling med grønnsaksfries og mangosalsa

Skikkelig sprø og digge grønnsaker, med kylling og mangosalsa! 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk
 kyllingfilet
1 
stk
 mango
10 stk 
cherrytomater
1/2 stk 
rødløk
1 stk 
lime
1/2 stk  
chili
Koriander 
Salt og pepper 

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C. Fordel grønnsaksfries utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter i varmluftsovn og 10-12 minutter med over- og undervarme.  
  2. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og stek i litt olje i en middels varm stekepanne  i ca. 3 minutter på hver side. Legg lokk på stekepannen og la kyllingfiletene ettersteke i 5-10 minutter. 

  3. Del opp mango, rødløk og cherrytomat i små biter og ha i en skål. Finhakk chili og koriander og bland inn, og skvis over saften av 1/2 lime.

  4. Server sprø grønnsaksfries med stekt kylling og mangosalsa. Skvis gjerne over litt ekstra lime ved servering. Håper det smaker og at grønnsakene går ned på høykant!

Serveringstips

Mangosalsa er også veldig godt til panert fisk! Lag dobbel porsjon og ha til fish tacos dagen etter.