Kylling og grønnsaksnuggets med dipp

Stekt, skivet kylling, grønnsaksnuggets og salat med salsadipp på tallerken, grønnsaksnuggets i ildfast form ved siden av
5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Ovnsstekt kyllingfilet med sprø grønnsaksnuggets

Kyllingfilet er en klassiker på mange middagsbord, og noe de aller fleste liker, men synes du det er vanskelig å variere grønnsakene? Hva med å prøve noe nytt, og ikke minst enkelt – grønnsaksnuggets! Sprø grønnsaker på en helt ny måte – som det er stor sjanse for at "grønnsakskresne" også liker. Server med litt salat og en dipp, for en enkel og digg middag. 

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg kyllingfiletene på et stekebrett med bakepapir, krydre med litt salt og pepper. Sett inn midt i ovnen og stek i  ca. 10 minutter. 

  2. En superenkel tomatssalsa lager du raskt mens kyllingen står i ovnen: Finhakk tomat og rødløk og ha i en bolle.  

  3. Smak til med salt, pepper og limesaft i tomatblandingen. Ha i finhakket chili eller chilikrydder etter ønske. Evt. kan du ha i litt tacokrydder. 

  4. Server kylling og grønnsaks-nuggets sammen med grønn salat og tomatsalsa-dippen. Håper det smaker!

  5. Når kyllingfiletene har stekt ca. 10 minutter legger du grønnsaks-nuggets på samme stekebrett, og steker alt videre i 10–12 minutter.

Tip!

  • For en enda enklere dipp – bruk tacosaus. 

    Salaten kan du gjerne sette sammen med det du har av salat- eller grønnsaksrester i kjøleskapet. 

Ingredienser

1 
pose
 
Grønnsaksnuggets
2 stk 
kyllingfileter
1 
pose
 
blandet salat
1/2 stk 
rødløk
2 stk 
tomater
Chili 
Lime 
Salt og pepper 

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt