Laks og ris med grønnsaksnuggets

Tallerken med ris, stekt laksefilet og grønnsaksnuggets. Rask, sunn middag!
5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Laks med ris og grønnsaker er på middagsrepertoaret til ganske mange familier. Men kan det fort bli slik at gulrøttene og blomkålen blir liggende igjen på tallerken? Prøv våre nye grønnsaks-nuggets da vel! Her får du familiegrønnsaker på en helt ny måte. Raskt, enkelt og superdigg! Denne middagen er unnagjort på 1-2-3 og du kan ha maten klar på 15 minutter. God middag! 

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  2. Forvarm ovnen til 225°C. Legg laksefiletene på et stekebrett med bakepapir og krydre med litt salt og pepper. Skvis gjerne over litt sitron eller lime om du har det. Fordel grønnsaksnuggetsene utover brettet ved siden av laksen. Stek midt i ovnen i ca. 10–12 minutter. 

  3. Server laks og ris med grønnsaksnuggets og teriyakisaus (eller en annen saus du liker, f.eks. Sweet Chili). Enkelt og godt!

Tip!

  • En annen enkel og skikkelig god saus er pestorømme; Bland ut 1 ss pesto i ca. 1 dl lettrømme – nam!

    For mer smak på laksen kan du pensle teriyaki-saus på fisken før steking. 

Ingredienser

 
stk
 
laksefileter
2 
porsjoner
 
ris
1 
pose
 
Grønnsaksnuggets
Teriyaki-saus 

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt