Laks og ris med grønnsaksnuggets

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Laks og ris med grønnsaksnuggets

Laks med ris og grønnsaker er på middagsrepertoaret til ganske mange familier. Men kan det fort bli slik at gulrøttene og blomkålen blir liggende igjen på tallerken? Prøv våre nye grønnsaks-nuggets da vel! Her får du familiegrønnsaker på en helt ny måte. Raskt, enkelt og superdigg! Denne middagen er unnagjort på 1-2-3 og du kan ha maten klar på 15 minutter. God middag! 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
porsjoner
 ris
 
stk
 laksefileter
Teriyaki-saus 

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C. Legg laksefiletene på et stekebrett med bakepapir og krydre med litt salt og pepper. Skvis gjerne over litt sitron eller lime om du har det. Fordel grønnsaksnuggetsene utover brettet ved siden av laksen. Stek midt i ovnen i ca. 10–12 minutter. 

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  3. Server laks og ris med grønnsaksnuggets og teriyakisaus (eller en annen saus du liker, f.eks. Sweet Chili). Enkelt og godt!

Serveringstips

En annen enkel og skikkelig god saus er pestorømme; Bland ut 1 ss pesto i ca. 1 dl lettrømme – nam!

For mer smak på laksen kan du pensle teriyaki-saus på fisken før steking.