10 min
forberedelsestid
35 min
tilberedelsestid
Middels
4
Porsjoner
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200ºC. Kutt opp potetene i båter og ha over litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ca. 30 minutter.
Tørk av kjøttet og gni inn litt salt, pepper og paprikakrydder. Brun kjøttet i litt smør i en stekepanne. Drypp over honning og sitronsaft og la kjøttet steke ferdig i pannen på lav varme under lokk i ca 15-20 minutter.
Ta kjøttet av varmen og la hvile i 10 min, i mellomtiden koker du grønnsakene etter anvisning på pakken.
Server kjøttet med grønnsaker og poteter. Ha gjerne litt olivenolje og friske urter over grønnsakene.
Tip!
- Server gjerne med peppersaus eller fløtesaus.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
8
stk
mellomstore poteter
1
stk
indrefilet av svin
salt og pepper
1
ts
paprika
1
ss
honning
½
stk
sitron
1
Perfekt til kjøtt
friske urter, f.eks oregano