Paprika- og honningstekt svinekjøtt

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

8 
stk
 
mellomstore poteter
1 
stk
 
indrefilet av svin
salt og pepper
1 
ts
 
paprika
1 
ss
 
honning
½  
stk
 
sitron
friske urter, f.eks oregano

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200ºC. Kutt opp potetene i båter og ha over litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ca. 30 minutter. 

  2. Tørk av kjøttet og gni inn litt salt, pepper og paprikakrydder. Brun kjøttet i litt smør i en stekepanne. Drypp over honning og sitronsaft og la kjøttet steke ferdig i pannen på lav varme under lokk i ca 15-20 minutter.

  3. Ta kjøttet av varmen og la hvile i 10 min, i mellomtiden koker du grønnsakene etter anvisning på pakken. 

  4. Server kjøttet med grønnsaker og poteter. Ha gjerne litt olivenolje og friske urter over grønnsakene. 

Serveringstips

Server gjerne med peppersaus eller fløtesaus. 
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften