Paprika- og honningstekt svinekjøtt

Paprika & Honningstekt svinekjøtt
10 min
forberedelsestid
35 min
tilberedelsestid
Middels
4
Porsjoner

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200ºC. Kutt opp potetene i båter og ha over litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ca. 30 minutter. 

  2. Tørk av kjøttet og gni inn litt salt, pepper og paprikakrydder. Brun kjøttet i litt smør i en stekepanne. Drypp over honning og sitronsaft og la kjøttet steke ferdig i pannen på lav varme under lokk i ca 15-20 minutter.

  3. Ta kjøttet av varmen og la hvile i 10 min, i mellomtiden koker du grønnsakene etter anvisning på pakken. 

  4. Server kjøttet med grønnsaker og poteter. Ha gjerne litt olivenolje og friske urter over grønnsakene. 

Tip!

  • Server gjerne med peppersaus eller fløtesaus. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

8 
stk
 
mellomstore poteter
1 
stk
 
indrefilet av svin
salt og pepper
1 
ts
 
paprika
1 
ss
 
honning
½  
stk
 
sitron
1 
Perfekt til kjøtt
friske urter, f.eks oregano

Kjøp her

  • spar
  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt