Ingredienser
1
pakke
Kyllingvinger eller kyllingklubber
1
liten squash
2
stk
gulrøtter
1
stk
paprika
2
ss
riseddik
3
ss
soyasaus
3
ss
honning
1
stk
lime
Slik gjør du
Stek kyllingvinger etter anvisning på pakken.
Varm litt rapsolje i en stekepanne og ha i blomkålrisen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.
Skrell gulrot og kutt gulrot og squash i tynne strimler. Bruk gjerne en ostehøvel for tynne skiver og kutt deretter i strimler.
Lag en dressing av riseddik, soyasaus, honning og saften fra en presset lime. Bland sammen med grønnsakene.
Serveringstips
Lag din egen marinade til kyllingvingene med en marinade av like deler soyasaus, hoisinsaus og honning, sammen med 2 fedd hakket hvitøk og 1 ss hakket ingefær. Mariner kyllingvingene i ca. én time, og stek på 200 grader i ca. 30 minutter. Dryss over sesamfrø ved servering - nam!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften