Stekt blomkålris med kyllingvinger og asiatisk salat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!

 Stekt blomkålris med kyllingvinger og asiatisk salat  høres kanskje avansert ut? Men nei, denne middagen er unnagjort i en fei, og er i tillegg både sunn og god! Passer for hele familien, men barna vil kanskje spise grønnsakene uten asiatisk dressing? Håper det smaker!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
1 
pakke
 
Kyllingvinger eller kyllingklubber
1 
liten squash
2 
stk
 
gulrøtter
1 
stk
 
paprika
2 
ss
 
riseddik
3 
ss
 
soyasaus
3 
ss
 
honning
1 
stk
 
lime

Slik gjør du

  1. Stek kyllingvinger etter anvisning på pakken. 

  2. Varm litt rapsolje i en stekepanne og ha i blomkålrisen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.

  3. Skrell gulrot og kutt gulrot og squash i tynne strimler. Bruk gjerne en ostehøvel for tynne skiver og kutt deretter i strimler.

  4. Lag en dressing av riseddik, soyasaus, honning og saften fra en presset lime. Bland sammen med grønnsakene.

Serveringstips

Lag din egen marinade til kyllingvingene med en marinade av like deler soyasaus, hoisinsaus og honning, sammen med 2 fedd hakket hvitøk og 1 ss hakket ingefær. Mariner kyllingvingene i ca. én time, og stek på 200 grader i ca. 30 minutter. Dryss over sesamfrø ved servering - nam!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften