Del
Del denne oppskriften

Ovnsbakt fiskefilet med potet- og sellerirotmos

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus er et deilig og lettvint middagstips - laget på 1 - 2 - 3!

Kok og stapp sellerirot og poteter mens fisken og sausen står i ovnen, og vips så er middagen klar. Potetstappe er et enkelt tilbehør, som kan smakes til med det krydderet du liker. Eller kanskje du vil servere fullkornspasta som tilbehør til våre gode ovnsbakte fiskefileter. Vi tror uansett at dette vil bli en gjenganger på middagsbordet, både hos småbarnsfamilier, unge og de som rett og slett bare vil ha et rask og enkelt fiskemåltid! 

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken. 
  2. Kok opp vann i en kjele. Kutt opp poteter og selleri i terninger og ha over i kjelen. 
  3. Kok til grønnsakene er møre, ca. 10 minutter. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en gaffel i en av bitene. 
  4. Hell av kokevannet og ha i melk. Mos med en stapper eller stavmikser. Smak til med salt og pepper dersom du ønsker det. 
  5. Server stappen sammen med den ovnsbakte fiskefileten med saus - vel bekomme!
Serveringstips



 height=
www.findusfisketirsdag.no

Del
Del denne oppskriften