Del
Del denne oppskriften

Smakfull kyllingwok

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lag wok til middag med forførende orientalske smaker, og gled deg til en eksotisk rett på tallerkenen.
Her er en wok oppskrift som er lett å lage, og enkelt kan varieres. Hvorfor ikke bruke den som utgangspunkt til å prøve deg frem med ulike ingredienser? Selv om oppskriften heter kylling wok, kan du jo prøve med for eksempel scampi, eller tofu for en vegetarisk wok.
Stek grønnsakene raskt på høy varme, tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet.
Velbekomme!
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 Wok Frisk
  • 1 ss olje
  • 2 ss soya
  • 4 ss ingefær- og sitrongressaus
  • 400 gr kylling
  • 1 stk lime
  • ris

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingen i strimler.

  2. Varm pannen til medium varme og stek kyllingen i pannen med litt olje. Ta kyllingen ut av pannen.
  3. Wok grønnsakene på høy varme i 5-6 min.
  4. Tilsett kyllingen, ingefær- og sitrongressaus og soyasaus.
  5. Ha over saften fra lime og vend godt.

     

Serveringstips

Serveres med nykokt ris.

Har du ikke ingefær- og sitrongressaus, kan du bruke krydderblanding med tilsvarende smaker. Følg anvisning på krydderposen.

 

Del
Del denne oppskriften