Ingredienser
Slik gjør du
Kutt opp løken i terninger og finhakk ingefær. Ha litt rapsolje i en kjele, og tilsett løken. Fres blankt og rør inn krydderet, ingefær og risen. La surre et par minutter. Hell over grønnsaksbuljong utblandet i ca. 2,5 dl vann (etterfyll vann ved behov). Kok til risen er mør.
Kutt opp kyllingen i strimler og stek i litt rapsolje i en stekepanne. Sett til side.
Varm litt olje i en stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha stekt kylling tilbake i panna det siste minuttet.
Server wok og saus med kylling og den krydrede risen. Håper det smaker!
Serveringstips
Topp gjerne med koriander, cashewnøtter, lime og en dæsj soyasaus.