Del
Del denne oppskriften

Spicy rosenkålsalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Rosenkål er en fantastisk grønnsak som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Den passer perfekt både kokt og smørdampet, men vi liker den aller best stekt. Den har en sprø tekstur med en nøtteaktig og søtlig smak når den er tilberedt. For å gi den lille kålen en ekstra piff har vi tilberedt den med deilig asiatiske smaker, som chili, ingefær og soyasaus. 
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del rosenkålen i to og finhakk chili og ingefær. Stek i litt olje i en stekepanne i 2-3 minutter. 

  2. Tilsett soyasaus, limesaft og vårløk i stekepannen og stek i et par minutter til. 

  3. Legg rosenkålsalaten over på et fat og topp med koriander og evt. litt finhakket chili. 

Serveringstips

Denne rosenkålsalaten passer perfekt til rester av kalkun eller ribbe! 

Del
Del denne oppskriften