Del
Del denne oppskriften

Sprøbakt fisk med pasta og tomatsaus

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien. Kjøp ferdig panert fisk og fullkorsnpasta, og lag en superenkel tomatsaus. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag de fleste vil like. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Sprøbakte Fiskefileter
    sprøbakte fiskefileter
  • 4 porsjoner fullkornspasta
  • 1 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 boks hakket tomat
  • 1 pakke cherrytomater
  • basilikum
  • salt og pepper
  • rapsolje til steking

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Finhakk løk og hvitløk, og fres blankt i litt olje i en kjele.

  3. Tilsett tomatpuré i kjelen og fres lett under omrøring. Hell på hakkede tomater og la putre i ca. fem minutter. Smak til med salt og pepper, og gjerne tørkede eller ferske urter om du har (f.eks. oregano eller timian). 

  4. Kok pasta og hell av vannet. Vend inn tomatsausen.

  5. Server sprøbakte fiskefileter sammen med fullkornspasta med tomatsaus. Pynt med basilikumblader og halve cherrytomater. Håper det smaker!

Serveringstips

Dryss gjerne over litt parmesan.

Hvis det blir rester til overs er dette perfekt lunsj- eller kveldsmat. Legg restene i en boks i kjøleskapet!
 height=
www.findusfisketirsdag.no

Del
Del denne oppskriften