Wrap med sprø fisk og salat

Wrap med sprøbakte fiskefileter, salat og tomat
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Synes du det er vanskelig å spise fisk til middag ofte nok? Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert. Kjøp ferdig panert fisk og wraps, og bruk det du har av salatgrønnsaker. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag som passer til hverdags. Dette passer også like godt til både lunsj og kveldsmat! Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring.

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Kutt opp grønnsakene. Her bruker du det du har i kjøleskapet

  3. Fordel salat og grønnsaker på hver wrap og topp med den stekte fisken. Skvis over litt limesaft og det er det - håper det smaker!

Tip!

  • Hvis du vil ha en lett dressing i wrapen kan du røre sammen lettrømme eller kesam, litt limesaft, salt, pepper og friske eller tørkede urter (f.eks. oregano eller timian). Eller hva med å lage en deilig ertepesto til?

Ingredienser

1 
pakke
 
Sprøbakte Fiskefileter
1 
pakke
 
små wraps
1 
pakke
 
blandet salat
1 
stk
 
vårløk
1/2 
stk
 
agurk
1 
pakke
 
cherrytomater
1 
stk
 
lime

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt