Torsk i form med grønnsaker

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Torsk i form med grønnsaker

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
pakker 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
2-3 
ss 
crème fraiche
2 
ss 
olivenolje
4-5  
skiver 
salami skåret i strimler

Slik gjør du

  1. Ta torsken ut av fryseren på morgenen og la den bruke dagen i kjøleskapet til å tine. Evt. kan du tine fisken i en tett pose i kaldt vann (ca. 30 minutter). 

  2. Sett stekeovnen på 200ºC med over/undervarme.

  3. Legg torskefiletene i en egnet form, ha ca. 1 ss olje over hver av filetene, krydre med salt og pepper og fordel salamistrimlene over.

  4. Sett inn på rist i ovnen og la den steke i ca. 10 minutter.

  5. Ta fisken ut av ovnen og legg på ca 1 ss crème fraîche på hver filet.

  6. Damp opp grønnsakene og server!