Brokkoliris, Spinatpinner og rød karrisaus

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

God vegetarmat!

Knasende sprø og digge spinatpinner fylt med kremet spinat, gjør det enkelt å lage vegetarmiddager for hele familien! Servert med brokkoliris og rød karrisaus blir spinatpinnene ekstra smakfulle! 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
3 
dl
 
ukokt ris
150 
gr
 
frisk spinat, vasket og renset
- Karrisaus:
2 
dl
 
kokosmelk
1-2 
ss
 
rød currypaste
3 
dl
 
grønnsaksbuljong
1 
ss
 
maisstivelse
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  2. Kok risen, kutt brokkoli i små biter og ha spinaten klar.
  3. Kok opp alle ingrediensene til karrisausen og smak til med salt og pepper.
  4. Bland grønnsakene i risen mens den er varm. Hell den røde karrisausen over risen og legg spinatpinnene på toppen.

Serveringstips

Server gjerne en frisk salat til!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften