Brokkoliris, Spinatpinner og rød karrisaus

10 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

God vegetarmat!

Knasende sprø og digge spinatpinner fylt med kremet spinat, gjør det enkelt å lage vegetarmiddager for hele familien! Servert med brokkoliris og rød karrisaus blir spinatpinnene ekstra smakfulle! 

Slik gjør du

  1. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  2. Kok risen, kutt brokkoli i små biter og ha spinaten klar.
  3. Kok opp alle ingrediensene til karrisausen og smak til med salt og pepper.
  4. Bland grønnsakene i risen mens den er varm. Hell den røde karrisausen over risen og legg spinatpinnene på toppen.

Tip!

  • Server gjerne en frisk salat til!

Ingredienser

1 
pakke
 
Spinatpinner
3 
dl
 
ukokt ris
150 
gr
 
frisk spinat, vasket og renset
- Karrisaus:
2 
dl
 
kokosmelk
1-2 
ss
 
rød currypaste
3 
dl
 
grønnsaksbuljong
1 
ss
 
maisstivelse
Salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt