10 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
God vegetarmat!
Knasende sprø og digge spinatpinner fylt med kremet spinat, gjør det enkelt å lage vegetarmiddager for hele familien! Servert med brokkoliris og rød karrisaus blir spinatpinnene ekstra smakfulle!
Slik gjør du
- Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
- Kok risen, kutt brokkoli i små biter og ha spinaten klar.
- Kok opp alle ingrediensene til karrisausen og smak til med salt og pepper.
- Bland grønnsakene i risen mens den er varm. Hell den røde karrisausen over risen og legg spinatpinnene på toppen.
Tip!
- Server gjerne en frisk salat til!
Ingredienser
1
pakke
Spinatpinner
3
dl
ukokt ris
150
gr
frisk spinat, vasket og renset
- Karrisaus:
2
dl
kokosmelk
1-2
ss
rød currypaste
3
dl
grønnsaksbuljong
1
ss
maisstivelse
Salt og pepper