Vegetartaco med spinatpinner og mangosalsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Vegetartaco med spinatpinner og mangosalsa

Sprø og god vegetarwrap med spinatpinner, mangosalsa, chilimajones og digge grønnsaker til!

Topp gjerne med litt koriander og lime for å gi en ekstra frisk og god smak!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Green Cuisine spinatpinner pakningsbilde
Mangosalsa:
1 
stk
 
mango
100 
gr
 
mais
1/2 
stk
 
agurk
Saft fra 1/2 lime
1/2 
 
vårløk
Cherrytomater
Salt og pepper
Chilimajones:
1 
dl
 
majones
1 
dl
 
rømme
1/2 
ts
 
Sriracha-saus eller etter smak
Salt
Sitronsaft
Ved siden av:
1 
stk
 
avokado
Salat
Koriander
Tacolefser

Slik gjør du

  1. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  2. Mangosalsa: Bland oppkuttet mango, agurk, tomat og vårløk med mais. Rør inn limesaften og smak til med salt og pepper.
  3. Chilimajones: Rør sammen majones og rømme og smak til med Sriracha saus, sitronsaft og salt.
  4. Del avokadoen og kutt i skiver.
  5. Varm tortillalefsene.
  6. Legg salat, avokado, mangosalsa, chilimajo og spinatpinner i lefsene. Topp gjerne med litt koriander og lime!

Serveringstips

Server gjerne en frisk salat til!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften