Ingredienser
3
dl
byggris, bulgur eller couscous
3
dl
ris
1/2
stk
agurk
2
dl
edamamebønner
2
ss
gresskarfrø
1
ss
eddik
1
ss
rapsolje
Salt og pepper
Sitronyoughurt:
2.5
dl
gresk yoghurt naturell
1
stk
sitronskall
Frisk mynte, hakket
Salt og pepper
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene til sitronyoghurten og la den hvile.
- Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
- Kok ris- og bygg etter anvisning på pakken.
- Tilbered edamamebønner etter anvisning på pakken. Frosne edamamebønner kokes opp direkte.
- Skrell agurken og skjær den i små biter.
- Bland ris, byggris og grønnsaker lett sammen. Smak til med olje, eddik, salt og pepper.
- Server spinatpinnene over risen og tilsett litt sitronyoghurt.
Serveringstips
Server gjerne med godt brød til!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften