Edamamebønner og spinatpinner med sitronyoghurt

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Edamamebønner og spinatpinner med sitronyoghurt

Sprø spinatpinner med edamamebønner, byggris og en syrlig sitronyoghurt

En enkel, men veldig god vegetarrett - perfekt til middag midt i uka! Server de sprø spinatpinnene med edamamebønner, byggris og en fantastisk, syrlig sitronyoghurt. Tilsett litt olje og eddik etter smak. Legg den på tallerkenen og nyt smakene! En liten hverdags-delikatesse!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Green Cuisine spinatpinner pakningsbilde
3 
dl 
byggris, bulgur eller couscous
3 
dl 
ris
1/2 
stk 
agurk
2 
dl 
edamamebønner
2 
ss 
gresskarfrø
1 
ss 
eddik
1 
ss 
rapsolje
Salt og pepper
Sitronyoughurt:
2.5 
dl 
gresk yoghurt naturell
1 
stk 
sitronskall
Frisk mynte, hakket
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til sitronyoghurten og la den hvile.
  2. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  3. Kok ris- og bygg etter anvisning på pakken.
  4. Tilbered edamamebønner etter anvisning på pakken. Frosne edamamebønner kokes opp direkte.
  5. Skrell agurken og skjær den i små biter.
  6. Bland ris, byggris og grønnsaker lett sammen. Smak til med olje, eddik, salt og pepper.
  7. Server spinatpinnene over risen og tilsett litt sitronyoghurt.

Serveringstips

Server gjerne med godt brød til!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften