Edamamebønner og spinatpinner med sitronyoghurt

20 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Sprø spinatpinner med edamamebønner, byggris og en syrlig sitronyoghurt

En enkel, men veldig god vegetarrett - perfekt til middag midt i uka! Server de sprø spinatpinnene med edamamebønner, byggris og en fantastisk, syrlig sitronyoghurt. Tilsett litt olje og eddik etter smak. Legg den på tallerkenen og nyt smakene! En liten hverdags-delikatesse!

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til sitronyoghurten og la den hvile.
  2. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  3. Kok ris- og bygg etter anvisning på pakken.
  4. Tilbered edamamebønner etter anvisning på pakken. Frosne edamamebønner kokes opp direkte.
  5. Skrell agurken og skjær den i små biter.
  6. Bland ris, byggris og grønnsaker lett sammen. Smak til med olje, eddik, salt og pepper.
  7. Server spinatpinnene over risen og tilsett litt sitronyoghurt.

Tip!

  • Server gjerne med godt brød til!

Ingredienser

1 
pakke
 
Spinatpinner
3 
dl
 
byggris, bulgur eller couscous
3 
dl
 
ris
1/2 
stk
 
agurk
2 
dl
 
edamamebønner
2 
ss
 
gresskarfrø
1 
ss
 
eddik
1 
ss
 
rapsolje
Salt og pepper
Sitronyoughurt:
2.5 
dl
 
gresk yoghurt naturell
1 
stk
 
sitronskall
Frisk mynte, hakket
Salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt