Enkel vegetarmiddag med bulgur, spinatpinner og karrisaus

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Group Copy 2
Vegetarisk
En enkel, rask og god hverdagsmiddag! Knasende sprø spinatpinner med næringsrikt grønnsakstilbehør gjør det litt enklere å spise grønt. Vår Veggie Sides grønnsaksblanding er laget på bulgur, spinat og kikerter, og passer som tilbehør til nesten alt. Karrisaus gir middagen en ekstra piff!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Group Copy 2
Vegetarisk

Ingredienser

1 
pakke
 
2 
pakker
 
150 
gr
 
grønnkål
- Karrisaus:
2 
dl
 
kokosmelk
3 
dl
 
grønnsaksbuljong
2-3 
ss
 
karri
1 
ss
 
maisstivelse
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  2. Stek Veggie Sides-grønnsaksblanding i en stekepanne etter anvisning på pakken.
  3. Fjern stilkene fra grønnkålen og behold bladene relativt store. Vask og tørk godt. Tilsett 2 ss olje i en stor stekepanne og stek grønnkålen forsiktig, litt om gangen, til den faller sammen og fargen på grønnkålen blir mørkere.
  4. Kok opp alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper.
  5. Server Veggie Sides og grønnkål sammen med spinatpinnene og karrisausen.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften