Fiskepinnetaco med salsa

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Ja takk til taco hele uka! Hva med å bytte ut vanlig taco med fiskepinnetaco? Fiskepinner egner seg kjempegodt i taco og er enkelt og sunt! Dette er en perfekt måte å bruke opp restene etter fredagstacoen på. Våre Beste Fiskepinner er lagd av 100% filet og passer perfekt til fiskepinnetaco!

Slik gjør du

  1. Start med å lage salsa:

    Tomatene deles i 4 i båter. Fjern innmaten/frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. Rødløk skrelles og kuttes smått, Japlapenos hakkes fint. Saften av 2 stk lime, røres sammen 2 ss olivenolje og 1 ts brunt sukker. Tilsett tomat, løk og jalapenos og smak til med litt salt. Rett før servering, en stor neve med hakket frisk koriander.

  2. Stek fiskepinnene i ovnene etter tilberedning på pakken.

  3. Varm tortillalefser og server sammen med fiskepinner, salat, mais og salsa.

Tip!

  • Bruk rester etter fredagstacoen!

    Til fiskepinnetaco passer også annet godt tilbehør som syltet rødløk, avokado, agurk, paprika, rømme og ost.

Ingredienser

1 
pakke
 
Våre beste fiskepinner
8 
stk
 
tortillalefser
1 
boks
 
mais
1 
pose
 
salatmix ferdig vasket
6 
store tomater
2 
stk
 
lime
1 
potte koriander
1 
stk
 
rødløk
2 
ss
 
syltet grønn jalapenos
2 
ss
 
olivenolje
1 
ts
 
brunt sukker
Litt salt

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt