Fiskepinnetaco med salsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
Fiskepinnetaco med salsa

Ja takk til taco hele uka! Hva med å bytte ut vanlig taco med fiskepinnetaco? Fiskepinner egner seg kjempegodt i taco og er enkelt og sunt! Dette er en perfekt måte å bruke opp restene etter fredagstacoen på. Våre Beste Fiskepinner er lagd av 100% filet og passer perfekt til fiskepinnetaco!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Tortillalefser
Mais
Salat
Tomat
Lime
Koriander
Rødløk

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Kutt salat i strimler, kutt opp rødløken og del tomatene.

  3. Varm tortillalefsene og fyll med grønnsaker og fiskepinner. Topp med salsa og koriander og skvis litt lime over. 

Serveringstips

Bruk rester etter fredagstacoen!

Til fiskepinnetaco passer også annet godt tilbehør som avokado, agurk, paprika, rømme og ost.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften