Fiskepinnetaco med salsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ja takk til taco hele uka! Hva med å bytte ut vanlig taco med fiskepinnetaco? Fiskepinner egner seg kjempegodt i taco og er enkelt og sunt! Dette er en perfekt måte å bruke opp restene etter fredagstacoen på. Våre Beste Fiskepinner er lagd av 100% filet og passer perfekt til fiskepinnetaco!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

8 
stk
 
tortillalefser
1 
boks
 
mais
1 
pose
 
salatmix ferdig vasket
6 
store tomater
2 
stk
 
lime
1 
potte koriander
1 
stk
 
rødløk
2 
ss
 
syltet grønn jalapenos
2 
ss
 
olivenolje
1 
ts
 
brunt sukker
Litt salt

Slik gjør du

  1. Start med å lage salsa:

    Tomatene deles i 4 i båter. Fjern innmaten/frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. Rødløk skrelles og kuttes smått, Japlapenos hakkes fint. Saften av 2 stk lime, røres sammen 2 ss olivenolje og 1 ts brunt sukker. Tilsett tomat, løk og jalapenos og smak til med litt salt. Rett før servering, en stor neve med hakket frisk koriander.

  2. Stek fiskepinnene i ovnene etter tilberedning på pakken.

  3. Varm tortillalefser og server sammen med fiskepinner, salat, mais og salsa.

Serveringstips

Bruk rester etter fredagstacoen!

Til fiskepinnetaco passer også annet godt tilbehør som syltet rødløk, avokado, agurk, paprika, rømme og ost.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften