Wrap med grønnsaksnuggets og salsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Wrap med grønnsaksnuggets og salsa

Alt blir godt i en wrap! Og med våre sprø grønnsaks-nuggets kommer ingen til å savne kjøtt. Her får du faktisk dobbel dose grønnsaker i en middag - og hva er vel bedre enn det?
Passer like bra til kjøttfri mandag som til taco-fredag, til småbarnsfamiliener som til veganere. En middag alle må prøve!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

 
pakke
 wraps
 
pakke
 cherrytomater
1 
stk
 hjertesalat
1/2 
stk
 agurk
1 glass 
salsasaus
100 g 
fetaost (eller gulost eller vegansk alternativ)
Koriander

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C. Fordel nuggetsene utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. 
  2. Kutt opp tomat og agurk og riv opp salaten i mindre biter. 

  3. Smuldre opp fetaosten i mindre biter, eller riv gulost på et rivjern. 

  4. Varm wraps etter anvisning på pakken. 

  5. Server alt i forskjellige boller, så kan alle ta det de har lyst på. Håper det smaker!

Serveringstips

Her bruker du det du har av salatgrønnsaker eller frukt, f.eks mais, avokado, paprika, løk, mango eller ananas.